Miope: Diari electrònic

dimecres, 21 de desembre del 2005

Drets d'autor?


Denuncien als autors de webs amb lletres o partitures de cançons

La Music Publishers' Association (MPA), associació formada pels editors de material musical nordamericans, ha decidit interposar demandes judicials contra els autors de pàgines web amb lletres o partitures de cançons amb drets d'autor. Lauren Keiser, president de la MPA, ha arribat a dir que li agradaria veure als autors d'aquests webs a la presó. Aquest tipus d'actes sorprenen, més quan cal tenir en compte que la difusió de les lletres i les partitures contribueix a donar-li reconeixement a una cançó, ja que, qui busca lletres o partitures, no ho sol fer per falsificar els CDs gravant-los ell mateix. De fet, l'aplicació d'iTunes PearLyrics ja ha estat advertida mitjançant una carta, i podeu veure la reacció del seu autor a la pàgina de l'aplicació, fent clic aqui.

__________________

No penseu que alguns es passen amb això dels drets d'autor i la "ditxosa" propietat intel·lectual?
I ho dic jo que sempre estic patint, perquè un dia tots els de la feina acabarem a la presó per aquest tema, que estic farta de dir-los-hi o no em fan cas!!


1 Comments:

At 18:14, Anonymous Anònim ha dit...

Amb això me sembla que hi ha poca cosa a fer... la veritat és que fa fàstic de vore com perseguixen a la gent per este tema, quan el que haurien de fer és abaratir el producte final per a que no hi hagen temptacions. Per exemple, hi ha una marca de jocs, FX, que els està posant a 9,95 o 19,95 euros, i ni se'm passa pel cap piratejar-los. Una altra opció seria utilitzar altres mecanismes de preservació dels drets d'autor, com les Creative Commons (http://creativecommons.org/), però me sembla que costarà...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home