Miope: Diari electrònic

divendres, 10 de febrer del 2006

Cap de setmana trepidant!


Aquesta és la imatge del meu cap de setmana -un conjunt buit-, no tinc cap pla, no he aconseguit quedar amb ningú. El món està mal repartit, o em passo els caps de setmana corrents d'un llloc a l'altre o no tinc ABSOLUTAMENT RES a fer. Déu meu!!! Quin avorriment... m'agafarà una depressió!!!


5 Comments:

At 17:01, Anonymous Anònim ha dit...

Jooooooooooooo, em sap greu. El divendres t´ho recompenso. Realment ara, a mitg dia de marxar, penso que hauria d´haber marxat amb tu.
M´ha fet molta ilu veure que aquell cap de setmana tant atapeit el vas passar quasi tot amb mi. I que no vaig ser l´únic que ho va passar genial.
T´estimo.
Fon.

 
At 22:20, Anonymous Anònim ha dit...

i què tal un finde de descans? aprofita que no has d'anar de bòlit! relaxa't, ves al mercat, fes un vermut, fes una migdiada, llegeix, connecta't a internet, mira una peli... Si no tindràs temps d'avorrir-te!! :D

 
At 11:50, Anonymous Anònim ha dit...

No hi ha res millor per a omplir el temps que tens per a no fer res, que entrar a una "botiga de plàstics" i que es passi una hora mirant artilugis plens de pols...
Ni com anar al decathlon, i no comprar res... i passar gana, i fer un bocata al pans, i anar perdent anelles pel Leroy Merlin...
Potser no tenies plans quan vas escriure, però has de reconéixer que hi ha una llei no escrita que dictamina que tu, de caps de setmana lliures, RES DE RES!

 
At 11:51, Anonymous Anònim ha dit...

Qué tal el dinar del diumenge?

 
At 12:36, Blogger miope ha dit...

Doncs sí, perdre quatre hores que devíem estar a Les Gavarres va ser una bona manera de passar el dissabte. I anar perdent anelles pel Leroy el millor. I la cara que va posar la caixera quan ella també en va començar a perdre. Allò era un mal envasat, si queien per tot arreu!

El diumege el dinar va sortir boníssim, entre els ingredients immillorable i la bona cuinera, no en podia sortir res dolent. Encara tinc peixet, en vols una miqueta?

I és veritat, hi ha una llei no escrita que dicta que jo no puc tenir un cap de setmana lliure... però ja m'agrada.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home