Miope: Diari electrònic

dimecres, 12 de juliol del 2006

Queer as folk

N’esperava una mica més del tercer capítol, els dos primers capítols em van fer pensar que la sèrie aniria més enllà, que només ens ensenyaven un tastet de la vida real dels personatges però que més endavant tornaríem a veure com s’hi desenvolupen. Res de res, tot està centrat en l’ambient gai, bars, discos, saunes…

L’únic trosset de “vida quotidiana” d’aquest capítol és la festa jueva de circumcisió del nadó de les dues protagonistes lesbianes… que tampoc seria d’una realitat escandalosa. No sé si seria fàcil trobar un rabí que volgués oficiar aquesta cerimònia. Seria fàcil trobar un capellà que volgués batejar el fill d’unes lesbianes? Ai, que molt em temo que no! No diu el Papa que la família són un home, una dona i els seus fills? (Sense comentaris, que m’altero quan sento aquestes coses)

Realment la sèrie es centra purament en l’ambient gai i no aprofundeix en els altres aspectes de la vida dels personatges. Per què segur que treballen, no? Tenen família? Tenen altres hobbies a més de sortir per l’ambient? Altres inquietuds? Començo a pensar que no veurem res de tot això.

A banda d’una mica de sexe insinuat -tampoc us penseu que és res de l’altre món, que la sèrie que ens passen aquí és la versió americana!- això no pinta que hagi d’anar molt més enllà.


En fi, que aquesta sèrie no ajuda gens a normalitzar la situació. Crec que dóna la raó al clixé que poden tenir els heterosexuals no gayfriendly.

I ara encetem el debat, què en penseu?

Etiquetes de comentaris:


5 Comments:

At 11:23, Anonymous Anònim ha dit...

Tens tota la raó : poques produccions "normalitzen" en la mesura necessària, però crec que ja és molt que apareguin a la "parrilla" de les cadenes més conegudes, amb més audiència i aquestes coses perquè fins ahir, els estereotips eren els de la histèrica de Diana o el nen d'Aida a Tele5. El meu mon és molt més normal que tot això. Tú ho saps, ¿no?

 
At 12:49, Blogger miope ha dit...

Holes!

Fa dies que no actualitzes tu!

Doncs sí, el "nostre" món és molt més normal que tota la sèrie junta. No diguis el teu ;-), tots compartim un únic món: heterosexuals, homosexuals, bisexuals i transexuals. I el que surt a la sèrie és un bocinet del món!

 
At 12:50, Blogger miope ha dit...

Smuaks!

Que se m'ha tallat, no sé perquè!

 
At 22:16, Anonymous Anònim ha dit...

ver gente normal haciendo cosas normales a quien le interesa, a mi no

 
At 08:36, Blogger miope ha dit...

Potser és això, pensem que una sèrie podria servir per normalitzar però simplement la tele és espectacle i punt!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home