Miope: Diari electrònic

dimarts, 6 d’abril del 2010

Rapte

Aquest pobre ha estat raptat per uns poca-soltes sense escrúpols, amenacen amb un acarnissament ple de tortures fins que exhali l'últim alè i després llençar-lo per la tassa del vàter.
Es gratificarà qualsevol informació que pugueu donar del seu paradero.


4 Comments:

At 15:06, Anonymous Anònim ha dit...

No tenen perdó de Déu. El pobre fa una carona... Espero que pugui escapar-se d'aquests bandidos!

 
At 17:50, Anonymous d666star ha dit...

La foto ha arribat al departament del CSI i està sent investigada.

Diuen que poden determinar la identitat de qui porta les tisores. Es veuen perfectament seves empremtes digitals. Ha començat la comparativa.

També tenen una imatge nítida de qui fa la foto, obtinguda a partir del reflex hiperampliat de la pupil•la del pobre segrestat.

Han posat a un expert en jeroglífics desxifrant l’escrit de la llibreta, que han enfocat mitjançant un nou programa informàtic. Aviat sabrem la procedència d’aquests malparits.

De totes formes han observat un pèl que segurament concorda amb el d’un Felis silvestris catus, del que han pressuposat l’estima cap als animals per part dels segrestadors, el que els incapacita a la tortura de la bèstia grisa, pel que volen fer arribar a la família un bri d’esperança.

 
At 21:00, Anonymous Anònim ha dit...

Us aviso que ja li queda poc temps de vida! Està patint horrors! No hi sereu a temps d'esbrinar qui som. Els pèls de la Felis silvestris catus són de la nostra anterior víctima!

 
At 00:22, Anonymous Anònim ha dit...

Amb tots aquests indicis, us enxamparan i us podrireu a la presó.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home