Miope: Diari electrònic

dijous, 20 de desembre del 2007

Galerades i Nadal

Abans que res bones festes! He fet un powerpoint xulíssim, però no sé com penjar-lo al bloc, així que us haureu de conformar amb aquesta foto. Algú dels que em llegiu, em podria dir com el puc penjar?

En fi, no crec que tingui gaire temps, tinc 3 capítols de galerades a la bossa, que fan aproximadament 300 pàgines i divendres -abans de plegar per vacances- la impremta me'n donarà un altre. I tot això hauria d'estar pel dia 1 de gener, ja que el dia 2 tornen de vacances. I jo que no tinc vacances? Sempre corrent fins l'últim minut, i avui em diuen que tenen dues persones treballant en el llibre... I jo tota sola, corregint el que fan dues persones!!! Si el que ells fan en un dia jo en necessito no sé quants!!

I també m'han dit que han notat que es perden algunes de les cursives en la conversió del word al programa que ells fan servir, això vol dir que m'ho hauré de mirar amb lupa!

Avui he dormit dues horetes i mitja, ja us podeu imaginar com em trobo, tinc el cap tant espès que se m'escaparan fins i tot, els accents de les esdrúixoles.

Per cert, la foto l'he tret d'un altra bloc, el basar de les espècies. Mil gràcies!

Etiquetes de comentaris: ,


dilluns, 3 de desembre del 2007

Coses que encara ens queden per veure

Després de llegir aquesta notícia crec que encara en queden mooooooooooooooltes coses per veure, que ja passen a la biblioteca de la foto.

Algun fragment perquè fer-vos-en cinc cèntims:

But when someone defecated in the middle of the floor...
...used by drug users

Etiquetes de comentaris: