Miope: Diari electrònic

dimecres, 23 d’abril del 2008

Sant Jordi


dimecres, 2 d’abril del 2008

Dia Internacional de la Diversión en el Trabajo

Sembla que ahir era el Dia Internacional de la Diversió a la Feina, pero tal com diu Eduardo Jáuregui en un article de La Vanguardia, concretament a "La Contra" del día 31 de març: "tenemos la idea de que currar es sufrir", "Hay que desmostrar que sufres y dedicar muchas horas para que parezca que has hecho las cosas bien".

I si no, que m'ho diguin a mi, des d'aquest matí la "quefa" em persegueix a veure què faig en cada moment. Quan m'ha vist entrar s'ha mirat el rellotge, sort que he arribat dins del meu horari; tot i així m'ha mirat amb cara de pomes agres i després m'ha bordat una frase de les seves. Ha vingut 2 vegades fins a la meva taula a veure què faig; tenint en compte que a l'any deu venir 10 vegades com a molt, avui ha batut el seu rècord en anys! Després ha vingut a veure què estava fotocopiant, no fos cas que fossin informes secrets o confidencials...

En fi, que aquest matí em té fregida, i sembla que no és només a mi. Sembla que ha començat una campanya de mala llet contra els que no som del seu agrat; és a dir, gairebé tots!

Sabeu què us dic? Que es prengui això:

Etiquetes de comentaris: